katılımcılar

Rafet Arslan
1972 İzmir doğumludur ve Eylül adında bir kızı vardır. Son terk ettiği bölüm iktisattır. Albemuth Bilimkurgu, Düzensiz Alternatif Kültür/Sanat mecmuası'nı çıkarmış; metinleri Cey, Siyahi, Milliyet Sanat, Karakalem, Kadıköy Underground Poetix dergilerinde yayımlanmıştır. Bilimkurgu Öyküleri, Bir Bienal Bir Bilanço kitaplarında yer almıştır. Sürrealist Eylem Türkiye


İnan Mayıs Aru
Ankara'da doğdu. Aralarında E.Ü. Sosyoloji bölümünün de bulunduğu bir çok bölümü bıraktı. Çeşitli çevirmenlik çalışmaları yaptı: Er-Tarih'e Karşı, Leviathan'a Karşı. Çeşitli dergilerde çevirileri yayımlandı. Altıkırkbeş Yayınları ve Kadıköy Underground Poetix dergisinde editörlük çalışmalarına devam etmektedir.


Kaan Çaydamlı
6.45 Yayıncılık'ın kurucularındandır. Fotoğrafçı, yayıncı ve radyocudur ve çevirmendir. 90'lı yılların ortalardında Kent Fm'de "Kaybedenler Kulübü" adlı radyo programını yapmıştır. Fotoğraflarının bir bölümü, Enis Batur'un "Son Kare: Kaan Çaydamlı'nın 30 Kare Mezar Fotoğrafı Üzerine Yeniden-dokunma" adlı eserinde kitaplaşmıştır.


Tan Tolga Demirci
1975 İstanbul doğumlu. Dokuz Üniversitesi Güzel Sanatlar Sinema Televizyon Görüntü Yönetmenliği Bölümü'nü 1996 yılında bitirdi. 2003 yılında çektiği Alfabetik Düşler kısa filmiyle 7 film festivalinde birincilik ödülü kazandı. 'Est A Non', 'Sinemasal', 'Sekans', 'Altyazı', 'Monokl', 'Cinemaskop', 'Kül', 'Kül Öykü', 'Kül Öykü Gazetesi', 'Akatalpa', 'Öteki Siz', 'Eliz dergilerinde sinema üzerine yazılar yazdı. 2007 yılında gösterime giren Gomeda adlı filmi Türk sinemasındaki fantastik gerilim tarzının öncülerindendir. Yönetmenin filmleri ayrıca bir çok ulusal ve uluslar arası festivalde seyirciyle buluşmuştur.


Şenol Erdoğan
1977 senesinde bugünkü Makedonya topraklarında yer alan eski Yugoslavya’da İştip’te doğdu. Simyanın Sinemacısı Jim Morrisson HWY ve Sinematografik Vizyon Notları Üzerine, Quantin Tarantino, Wim Wenders, Fransız Sineması, Garip Hareketi ve Beat Kuşağı kitaplarını yazmış; Sitüasyonist Enternasyonal, Dada Manifestoları, Mimar Wittgenstein, Risale-i Punk, Düş Makinesi, Sinema Manifestoları Sinemadan Videoya Görüntünün Yazılı Tarihi, Howl-Uluma, Charles Bukowski ve Beat Kuşağı kitaplarını hazırlamıştır. Şu anda Kadıköy Underground Poetix ve ALTIKIRKBEŞ YAYIN’da yayın yönetmenliğine devam etmekte Kadıköy’de yaşamaktadır. Cyberzenarchy


Erinç Güzel
Bişkek'te doğdu. Eğitim hayatını Tükiye'de tamamladı. Punkla tanıştı ve müzik yazarlığına başladı. Yazıları Laneth ve NME Türkiye dergilerin yayınlandı. Türkiye'de gerçekleşen önemli konserlerde organizatörlük yaptı (Amon Amarth, Judas Priest, R.E.M. vs.).


Kerem Kamil Koç
1978 senesinde Brüksel’de doğdu. Latin dili edebiyatı ve Fars dili edebiyatı üzerine eğitim gördü. Hakemli hakemsiz dergilerde, fanzinlerde yazıları yayımlandı. Mc Kenzie Wark’ın Bir Hacker Manifestosu çalışmasına sunu hazırladı, hack kültürü ve sanat arasındaki bağlantılar üzerine çalışan Kerem Kamil Koç, 4 ayrı karşı-kültür web platformunun kurucu üyeliğini sürdürmekte, deneysel video işleri çekmekte ve bunları sergilemektedir. Kadıköy Underground Poetix dergisi sorumlu editörlüğünü yürütmekte, şu an “müstehcen” isimli sergi çalışması için çalışmaktadır.


Mehmet Ada Öztekin
300 den fazla reklam filminde yardımcı yönetmen ve yönetmen olarak görev yaptı. Reklamlar sırasında, Robert Golden, Eduardo Maclean ve Martin Werner gibi Cannes Film Festivali en iyi reklam filmi ödülü sahibi yönetmenlerle çalışmıştır. Tanrıların Arabaları filminin yönetmeni Jochen Breitenstein’in Forgotten Holy Lands adlı belgesel filminde yardımcı yönetmenlik yaptı. Üç adet Nescafe Üçü Bir reklam filminin prodüktörü oldu. Yönetmen olarak çektiği reklam filmlerinden Uluslar arası Af Örgütü Türkiye, Kadına Şiddet konulu Düğün Pastası filmi, dünya çapında 600 TV kanalında ve REM İstanbul konserinde yayınlandı. Almanya’da prodüktörlüğünü üstlendiği üç adet reklam filmi Almanya TBWA ajansı ve New ID Production Köln üzerinden direkt 6 45 yapım’a yaptırıldı. Londra ve Prag’da, Cif ve Kraft Food için reklam filmleri çekti. Prodüktörlüğünü üstlendiğim diğer uluslar arası projeler Kutluğ Ataman’ın Londra White Chapel Art Gallery açılış projeleri Turkish Delight ve 3F, Yunan asıllı New York’lu sanatçı Konstantin Bodjanov’un Quintet Without Borders filmi ve İngiliz Sanatçı Mark Aerial Waller’ın yönettiği, ünlü The Fall grubunun solisti Mark E. Smith’in başrolünde oynadığı Seed Bank projeleridir. Son çalıştığı proje, Devrim Arabaları filmidir. Bunların dışında bir kısa film ve üç müzik videosunun yönetmenliğini yapmıştır. Uluma filminin yönetmenidir.


Oya Yalçın
Ankara'da doğdu. İstanbul Üniveristesi gazetecilik mezunudur. Çeşitli röportajları underground dergi ve fanzinlerde yayınlandı. 2007 tarihli Videoist sergisi oldukça ses getirdi. Kargart'ta çeşitli sergiler açtı, sunumlar yaptı. Halen Kargart'ta çalışmalarını yürütmekte ve Altıkırkbeş Yayınlarında çalışmaktadır.


Musa Yılmaz
Eskişehir'de doğdu. Öğrenim hayatını bitirdikten sonra çeşitli yerlerde sinema, müzik ve edebiyat yazılarını yayımladı. Altıkırkbeş Yatınları'nda çalışmalarına devam etmektedi. Tüm yazıları musayilmaz.com adresinde toplayıp internet üzerinden sunmuştur.